اخباری: از اینکه حذف شدیم ناراحتیم

اخباری: از اینکه حذف شدیم ناراحتیم

پایگاه خبری فوتبالی - سرمربی تیم فوتبال چادرملو درباره بازی تیمش مقابل فولاد خوزستان توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش فوتبالی ، سعید اخباری شنبه ۲۹ آذر در نشست خبری بعد از بازی با فولاد خوزستان در جام حذفی، اظهارکرد: بازی‌های حذفی همیشه پرریسک است. به نظرم بازی کم‌موقعیتی بود.

او ادامه داد: جایی که باید توپ را رد می‌کردیم گل دریافت کردیم. در ادامه تلاش بازیکنانم بی‌ثمر بود و جام حذفی برای ما تمام شد ولی بازیکنان بسیار تلاش کردند. در فوتبال ایران معمولاً وقتی تیمی گل اول را بزند شرایط برای تیم حریف سخت می‌شود. از اینکه از جام حذفی حذف شدیم ناراحتیم.

مربی تیم فوتبال چادرملو گفت: همیشه توضیح دادن سوء تفاهم‌ها برای من مشکل است. اتفاقی افتاد که باعث سوء تفاهم شد. قبل از بازی برای آقای گل محمدی توضیح دادم که آنالیزور ما فیلمی را قبل از بازی به اشتباه برای گلر فولاد فرستاد و سوء برداشت شد.