ناراحتی فلیک از مصدومیت ستاره بارسلونا

ناراحتی فلیک از مصدومیت ستاره بارسلونا

پایگاه خبری فوتبالی - هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، پیش از دیدار حساس تیمش مقابل ویارئال در لالیگا، با ناراحتی از مصدومیت دوباره پدری صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، پدری، هافبک اسپانیایی از زمان آسیب‌دیدگی همسترینگ پای چپ خود در ال‌کلاسیکو برابر رئال مادرید در ۲۶ اکتبر، با مشکلات بدنی دست‌وپنجه نرم می‌کند. او پیش‌تر پنج بازی متوالی را از دست داده بود و در وقفه ملی ماه نوامبر نیز غایب بود.

پس از شکست ۲–۱ برابر رئال در نخستین ال‌کلاسیکوی فصل، باشگاه بارسلونا اعلام کرد پدری دچار پارگی در عضله دوسر رانی پای چپ شده و چند هفته دور از میادین خواهد بود. در همان بازی، نشانه‌های خستگی شدید در عملکرد او مشهود بود. باشگاه در بیانیه رسمی تأکید کرد: «بازگشت بازیکن به شرایط مسابقه، بسته به روند درمان و ریکاوری خواهد بود.»

اکنون و در آستانه دیدار با ویارئال، فلیک تأیید کرده که پدری به دلیل مشکل تازه در همسترینگ قادر به همراهی تیم نیست. او در نشست خبری گفت: «پدری؟ نه، در دسترس نیست. خوشحال نیستم، اما این بخشی از فوتبال است. مصدوم است، اما فکر می‌کنم برای بازی بعدی مقابل اسپانیول آماده باشد.»

فلیک افزود: «باید مراقبش باشیم و مطمئن شویم درمان کامل انجام می‌شود. نمی‌توانیم ریسک کنیم. بهترین کار همین است. به او برای بازی‌های آینده مقابل اسپانیول و سوپرجام نیاز داریم. تیم کیفیت زیادی دارد و باید خودمان را وفق بدهیم. او مشکل همسترینگ دارد و ریسک بازی کردنش بسیار بالاست.»