پایگاه خبری فوتبالی - تئو هرناندز، مدافع کناری فرانسوی سابق میلان، پس از شش فصل حضور در سنسیرو و انتقال جنجالی به الهلال عربستان، سرانجام سکوت خود را شکست و تأکید کرد که جداییاش از روسونری برنامهریزی شده نبود.
به گزارش فوتبالی ، هرناندز در گفتوگویی صریح با گاتزتا دلو اسپورت، شایعات مبنی بر درخواست دستمزد نجومی یا اصرار بر جدایی را تکذیب کرد و گفت: «اولویت اول من ماندن در میلان بود. آنچه رخ داد، از درون باشگاه نشأت گرفت.» او فاش کرد که از سوی مدیریت به او اعلام شده که اگر قراردادش را تمدید نکند، عملاً از تیم کنار گذاشته خواهد شد و چارهای جز جستجو برای گزینهای دیگر نداشته است. او معتقد است شایسته برخورد بهتری بوده است.
این مدافع همچنین به دوران طلایی باشگاه در زمان حضور پائولو مالدینی اشاره کرد و گفت: «پس از رفتن مالدینی، همه چیز رو به سراشیبی رفت.» هرچند او اشتباهات فردی خود را پذیرفت، اما از واکنشها پس از جداییاش ابراز ناراحتی کرد.
با این حال، احترام او به مالدینی بسیار عمیق است. هرناندز دیدار با اسطوره باشگاه را بهترین لحظه دوران حرفهایاش خواند و گفت: «اگر امروز به پردرآمدترین مدافع گلزن تاریخ میلان تبدیل شدهام، به خاطر او است.» او هنوز با مالدینی در تماس است و پیراهن امضا شدهای دارد که روی آن نوشته شده: «تئو، جانشین شایسته من.»
ستاره سابق میلان به زور از این تیم رفت










