پایگاه خبری فوتبالی- در حالی که به نظر میرسید تراکتور در آستانه یک پیروزی بزرگ است اما پرسپولیس موفق شد با یک گل جنجالی بازی را به تساوی و وقتهای اضافه ببرد.
به گزارش فوتبالی، بازی حساس تیمهای تراکتور و پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی در 90 دقیقه با تساوی یک – یک تمام شد و به وقتهای اضافه رفت. اما این تساوی سرد و بیروح نبود و کلی جنجال در خودش داشت.
جنجال بزرگ در صحنه گل تساوی پرسپولیس شکل گرفت. تراکتور با گلی که مهدی ترابی در دقیقه 56 زد یک بر صفر پیش افتاد و بازی تا لحظات پایانی با همین گل به سود تراکتور پیش میرفت.
در دقایق پایانی پرسپولیس توانست با ارسالهای متعدد و البته بی هدف موقعیتهایی روی دروازه میزبان ایجاد کند اما اتفاق بزرگ و جنجالی در زمانی افتاد که حتی 5 دقیقه وقت تلف شده بازی هم به پایان رسیده بود.
داور چهارم 5 دقیقه وقت تلف شده اعلام کرده بود اما در همین وقتهای تلف شده هم بازی چند بار متوقف شد. برای همین هم بازی کمی بیشتر از آن دقیقه ادامه پیدا کرد و لحظهای که توپ وارد دروازه شد تایمر بازی زمان 95:35 را نشان میداد.
این مساله البته اعتراضی را از سوی تراکتور به دنبال نداشته اما آنها معتقدند در صحنه گل پرسپولیس روی علیرضا بیرانوند خطا صورت گرفته است. اما بیژن حیدری ابتدا خودش گل را درست اعلام کرد و سپس اتاق VAR هم تصمیم حیدری را درست تشخیص داد.
لحظاتی قبل از گل میلاد محمدی ضربه کرنر را روی دروازه تراکتور ارسال کرد. مارکو باکیچ روی تیر اول ایستاده بود و روی توپ تاثیر گذاشت. توپ ارتفاع گرفت و وارد محوطه شش قدم شد و در شلوغی جلوی دروازه محمد حسین کنعانی زادگان با ضربه سر گل تساوی را زد.
هواداران تراکتور معتقدند وقتی بیرانوند میخواست از دروازه خارج شد و توپ را دفع کند با مزاحمت حسین ابرقویی مواجه شد و نتوانست کاری را که میخواست انجام بدهد. اما پرسپولیسیها معنقدند که این خود بیرانوند بود که با تشخیص اشتباه صحنه، به ابرقویی برخورد کرده است.
به هر حال اتاق VAR هم بر خلاف اتفاقی که معمولا در فوتبال ایران رخ میدهد خیلی زود به نتیحه رسید که تصمیم داور درست بوده است. به این ترتیب گل پرسپولیس تایید شد و بازی به وقتهای اضافه و شاید ضربات پنالتی رفت.

پرسپولیس 








