آلگری: تقابل با ناپولی یک بازی متفاوت است

آلگری: تقابل با ناپولی یک بازی متفاوت است

پایگاه خبری فوتبالی - ماسیمیلیانو آلگری می‌گوید او و باشگاه میلان باید برای ورودی‌های احتمالی در پنجره نقل‌وانتقالات ژانویه منتظر بمانند.

به گزارش فوتبالی، او همچنین به هواداران گفت که در تقابل روز پنجشنبه روسونری مقابل ناپولی در سوپرکاپ ایتالیا، باید انتظار چه چیزی را داشته باشند.

میلان عصر پنجشنبه در اولین بازی نیمه‌نهایی سوپرکاپ ایتالیا به مصاف ناپولی خواهد رفت. پس از آن، دیدار بولونیا و اینتر در جمعه شب و در نهایت بازی فینال در دوشنبه شب برگزار خواهد شد.

میلان مدافع عنوان قهرمانی این رقابت‌هاست؛ آن‌ها زمستان گذشته در دو بازی اول حضور سرجیو کونسیسائو روی نیمکت، جام را بالای سر برده بودند. از آن زمان تغییرات زیادی در روسونری رخ داده است؛ از جمله تغییر سرمربی و افت فرم آن‌ها در لیگ در آستانه این تورنمنت کوچک. 

آلگری معتقد است که این بازی با مسابقات معمول سری آ متفاوت خواهد بود. او در کنفرانس مطبوعاتی روز چهارشنبه گفت: "فردا بازی متفاوتی است. این یک تک‌بازی است و هدف رسیدن به فینال است. ناپولی تیم بسیار قدرتمندی است؛ بازی پیچیده و دشواری خواهد بود".

سرمربی روسونری تایید کرد که خیمنز، مهاجم نوک تیم، احتمالا روز پنجشنبه تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد: "خیمنز مشاوره پزشکی داشت و به او توصیه شد جراحی کند. عمل او باید فردا صبح انجام شود. برنامه میلان این است که ابتدا بازیکنان فعلی را بازیابی کند، سپس با باشگاه خواهیم دید که در پنجره نقل‌وانتقالات چه کاری می‌توان انجام داد".

وقتی از آلگری درباره تغییرات تاکتیکی سوال شد، او پاسخ داد: "ما همیشه با سه بازیکن هجومی بازی کرده‌ایم. سلماکرز کسی است که تنوع ایجاد می‌کند. ما آتکامه و جاشاری را دوباره در اختیار داریم؛ با توجه به اینکه همیشه با بازیکنان ثابتی بازی می‌کنیم، به انرژی جدید نیاز داریم".

او در مورد حریف فردا افزود: "ناپولی صرف‌نظر از تاکتیک‌هایشان، تیم قدرتمندی است که گل‌های زیادی در داخل محوطه جریمه به ثمر می‌رساند. فردا بازی بزرگی با حضور بازیکنان باکیفیت زیاد خواهد بود".

میلان در صورت پیروزی در برابر ناپولی، باید منتظر برنده دیدار اینتر و بولونیا بماند تا فینال را با یکی از این دو تیم برگزار کند.