پایگاه خبری فوتبالی- شکست خانگی سنگین دیروز ملوان مقابل فجر سپاسی شیراز، چند سال پیش هم رخ داده بود.
به گزارش فوتبالی، دیروز در یکی از بازیهای هفته چهاردهم لیگ برتر، تیم ملوان در ورزشگاه سیروس قایقران با نتیجه عجیب و پرگل ۴ بر صفر مغلوب مهمانش فجر سپاسی شیراز شد.
این نتیجه دقیقا برخلاف روندی بود که از دو تیم مشاهده میشد. فجر سپاسی با هدایت پیروز قربانی در ۷ بازی قبلی خود پیروز نشده بود و ملوان، قبل از بازی دیروز، استقلال را در تهران با تساوی یک بر یک متوقف کرده بود.
پیشبینی میشد شاگردان مازیار زارع در این بازی خانگی، تیم بحرانزده فجر را شکست بدهند و خودشان را به بالای جدول نزدیک کنند اما با شکست ۴ بر صفر مقابل این تیم، خودشان شوکه و وارد بحران شدند.
نکته جالب اینکه سالها پیش، همین نتیجه در تقابل دو تیم در انزلی به دست آمده بود. در تاریخ ۲۶ مهر ۱۳۸۱، ملوان و فجر سپاسی در ورزشگاه سیروس قایقران که آن روزها تختی نام داشت، مقابل هم قرار گرفتند و تیم میهمان با نتیجه ۴ بر صفر پیروز شد.
سیدمهدی حسینی در دقیقه 16، علی علیزاده در دقیقه 43، مهدی رجبزاده در دقیقه 73 و کوروش حیدری در دقیقه 79 گلهای تیم فجر سپاســی را وارد دروازه میزبان کردند.
در اواخر آن بازی، هواداران ملوان، شعارهایی را علیه مرحوم بهمن صالحنیا که سرمربی این تیم بود سر دادند و خواهان سرمربیگری محمد احمدزاده شدند.
حالا ۲۳ سال بعد از آن روز تلخ، دوباره نتیجهای مشابه در تقابل دو تیمرقم خورده و هواداران ملوان را دلآزرده کرده است.










