درخشش ستاره آتالانتا؛ ناجی ایتالیا در مسیر صعود به جام جهانی؟

درخشش ستاره آتالانتا؛ ناجی ایتالیا در مسیر صعود به جام جهانی؟

پایگاه خبری فوتبالی - جانلوکا اسکاماکا، ملی‌پوش ایتالیایی، زیر نظر رافائله پالادینو در آتالانتا عملکردی تاثیرگذار داشته و در هفت بازی پنج گل به ثمر رسانده است؛ یعنی یک گل در هر ۹۷ دقیقه.

به گزارش فوتبالی، می‌توان با اطمینان گفت که اسکاماکا زیر نظر پالادینو، سرمربی جدید آتالانتا، به خوبی جا افتاده است. این مهاجم ایتالیایی در طول ماه گذشته به طور مداوم گلزنی کرده است.

طبق گزارش "گاتزتا"، میانگین گلزنی اسکاماکا از یک گل در هر ۲۹۲ دقیقه زیر نظر ایوان یوریچ، سرمربی قبلی آتالانتا، به یک گل در هر ۹۷ دقیقه زیر نظر سرمربی جدید رسیده است.

اسکاماکا در دوران مربیگری یوریچ با مشکلات آمادگی جسمانی دست و پنجه نرم می‌کرد، که همچنین مانع حضور او در تیم ملی ایتالیا می‌شد، اما او در هفت بازی تحت هدایت این مربی کروات تنها یک بار موفق به گلزنی شد.

با پالادینو، او در هفت بازی پنج گل و یک پاس گل به دست آورده است. او یک گل مقابل ناپولی و ورونا و دو گل مقابل کالیاری در سری آ، به علاوه یک گل مقابل چلسی در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رسانده است.

پاس گلی که او در پیروزی ۴-۰ کوپا ایتالیا مقابل جنوا داد، به این معنی است که اسکاماکا در هر بازی که زیر نظر پالادینو انجام داده، به جز بازی‌های مقابل آینتراخت و فیورنتینا (که آتالانتا باز هم پیروز شد)، حداقل در یک گل مشارکت داشته است.

علاوه بر این، اسکاماکا زیر نظر پالادینو شوت‌های بیشتر و لمس توپ بیشتری در محوطه جریمه حریف داشته است و در مجموع، به نظر می‌رسد بسیار بیشتر در جریان بازی درگیر است.

فرم اسکاماکا مطمئنا خبر خوبی برای جنارو گتوزو، سرمربی تیم ملی ایتالیا، خواهد بود؛ او دو هفته پیش بازی اسکاماکا را در آرنا نیوبالانس تماشا کرد و سپس لئوناردو بونوچی، دستیار خود، را برای تماشای بازی آتالانتا-چلسی اعزام کرد.

اسکاماکا تنها یک گل در ۲۲ بازی برای تیم ملی ایتالیا به ثمر رسانده و زیر نظر گتوزو دو بار به عنوان یار تعویضی به میدان رفته است.

باید دید آیا او در نبرد حساس پلی‌آف برای آتزوری به میدان خواهد رفت یا خیر.