پایگاه خبری فوتبالی - یان رایت، اسطوه توپچیها از دو ستاره آرسنال به خاطر نجات دیرهنگام این تیم مقابل ولورهمپتون، تمجید کرد.
به گزارش فوتبالی، توپچیها در آستانه از دست دادن دو امتیاز بسیار مهم در کورس قهرمانی بودند؛ زمانی که تولو آروکوداره در وقتهای تلفشده گل زد و صدرنشین کم انرژی لیگ را تنبیه کرد؛ تیمی که گل نخست خود را مدیون گلبهخودی سم جانستون بود.
با این حال، هنوز زمان کافی وجود داشت تا شاگردان میکل آرتتا آبروی خود را حفظ کنند؛ جایی که یک ارسال خوب از بوکایو ساکا، تحت فشار گابریل ژسوس، توسط موسکرا به گلبهخودی تبدیل شد.
اصرار ساکا و تحرک ژسوس که برای دومین بار در فاصله چهار روز برای تیمش تاثیرگذار ظاهر شد، در نهایت تعیینکننده بود و رایت از اینکه این دو بازیکن نجات بخش تیم سابقش بودند، ابراز خوشحالی کرد.
اسطوره آرسنال در صفحه اینستاگرام خود نوشت:
«آفرین بچهها، این کار آسانی نیست. قهرمان شدن در لیگ آسان نیست. دوباره بهترینِ خودمان نبودیم اما انجامش دادیم. سه امتیاز خانگی را گرفتیم؛ کاری که باید انجام میدادیم. چه بگویم، دوباره آفرین ساکا، رفیق من. دوباره از راه رسیدی، دیدن ژسوس هم لذتبخش بود، حتی اگر بگویند گلبهخودی بوده، برایم مهم نیست. چیزی که فکر میکنم این است که باید این مسیر را برویم، همه چیز به این مسیر برمیگردد. سه بار نایبقهرمان شدیم و حالا تلاش میکنیم از آن خط عبور کنیم. پشت بچهها باشید.»

آرسنال 








