کاپیتان اینتر نمی‌تواند شکست مقابل لیورپول را هضم کند

کاپیتان اینتر نمی‌تواند شکست مقابل لیورپول را هضم کند

پایگاه خبری فوتبالی - کاپیتان اینتر، لائوتارو مارتینز، به تصمیم داوری که باعث شکست تیمش مقابل لیورپول در لیگ قهرمانان شد، واکنش تندی نشان داد. 

به گزارش فوتبالی، مهاجم آرژانتینی پنالتی دیرهنگام اعلام شده به دلیل گرفتن پیراهن را بی‌عدالتی خواند و تأکید کرد اگر هر کشیده شدن پیراهنی به یک ضربه پنالتی تبدیل شود، فوتبال غیرقابل بازی خواهد شد. او همچنین بار دیگر تمایل خود را برای فتح همه رقابت‌ها در این فصل ابراز کرد.

فضای نراتزوری پس از دیدار جنجالی با لیورپول بیشتر با ناامیدی همراه است تا پشیمانی. اینتر در دقیقه ۸۸ با یک تصمیم جنجالی داوری، که مارتینز آن را بسیار سخت‌گیرانه خواند، شانس کسب گرفتن یک امتیاز را از دست داد. در این صحنه، آلساندرو باستونی به دلیل گرفتن پیراهن بازیکن تعویضی لیورپول، فلوریان ویرتز، در محوطه جریمه، پنالتی اعلام شد. داور بازی، فلیکس زوایر، ابتدا بازی را ادامه داد اما پس از بررسی VAR، به نقطه پنالتی اشاره کرد و دومینیک سوبوشلای گل برنده را به ثمر رساند. مارتینز این تماس را امری طبیعی دانست و گفت مجازات آن باعث خدشه به رقابت‌پذیری فوتبال می‌شود.

مارتینز در گفت‌وگو با گازتادلواسپورت گفت: «ما ناامیدیم اما عصبانی نیستیم. وقتی به دلیل اشتباه داور می‌بازید، کار زیادی از دستتان برنمی‌آید. متأسفیم که همه چیز را به خاطر یک بی‌عدالتی از دست دادیم؛ اگر برای هر کشیدن پیراهن سوت زده شود، هیچ‌گاه نمی‌توانیم بازی کنیم.»

با وجود حواشی اروپایی، اینتر همچنان در رقابت‌های داخلی حضور جدی دارد و برای قهرمانی در سری‌آ تلاش می‌کند. مارتینز هرگونه پیشنهاد برای اولویت دادن به یک رقابت را رد کرده و تأکید کرد تیم آمادگی و انگیزه لازم برای رقابت در همه جبهه‌ها را دارد: «من انتخاب نمی‌کنم. می‌خواهم تا پایان در همه رقابت‌ها ادامه دهیم، همان‌طور که در سال‌های اخیر انجام داده‌ایم. مسیر فوق‌العاده‌ای داریم که باعث بازگشت جام‌ها و شادی به اینتر شده است.»