پایگاه خبری فوتبالی - ارلینگ هالند، ستاره منچسترسیتی، با شوخطبعی به اظهارات اخیر جیمی کاراگر درباره محمد صلاح واکنش نشان داد.
به گزارش فوتبالی ، جنجالهای اخیر در مورد رفتار صلاح و نقدهای تند کاراگر، همچنان یکی از داغترین موضوعات فوتبال انگلیس و باشگاه لیورپول است و حالا باعث لحظات خندهدار در برنامه ویژه لیگ قهرمانان اروپا شبکه CBS Sports شد.
هالند در حضور کاراگر، تیری آنری و میکا ریچاردز گفت: «حالم خوب بود، اما حالا که کاراگر را اینجا میبینم، کمکم نگران میشوم.» این جمله، طعنهای آشکار به کاراگر بود که طی روزهای گذشته انتقادهای زیادی علیه صلاح مطرح کرده بود. کاراگر اما در پاسخ آرامش خود را حفظ کرد و گفت لازم نیست نگران باشد.
پس از آن، ریچاردز از هالند پرسید که ترجیح میدهد با آنتونیو رودیگر یا کاراگر همکاری کند. هالند با خنده گفت: «به نظرم الان باید رودیگر را انتخاب کنم، چون کاراگر در حال حاضر کمی غیرقابل پیشبینی است و باید مراقبش باشیم.»
در پایان برنامه، کاراگر هالند را به پادکست خود دعوت کرد و اشاره کرد که روی کین هم در آن حضور خواهد داشت. هالند با طنز پاسخ داد: «در کنار جیمی و روی کین؟ فکر کنم باید پدرم را هم با خودم بیاورم!»
این لحظات، نشاندهنده شخصیت شوخطبع و آرام هالند است و در عین حال، فضای سرگرمکنندهای به بحثهای جدی پیرامون محمد صلاح و انتقادات کاراگر اضافه کرد. چنین واکنشهایی باعث شد که تنشهای اخیر فوتبال انگلیس، با خنده و طنز نیز همراه شود و طرفداران لحظاتی متفاوت را تجربه کنند.

منچستر سیتی 








