واکنش فلیک به برد سخت تیمش مقابل فرانکفورت

واکنش فلیک به برد سخت تیمش مقابل فرانکفورت

پایگاه خبری فوتبالی - هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، پس از پیروزی سخت تیمش برابر آینتراخت فرانکفورت درباره واکنش لامین یامال به تعویض دقایق پایانی توضیح داد و تأکید کرد ناراحتی این بازیکن جوان طبیعی بوده است. بارسا در این دیدار با کامبکی دیرهنگام توانست ۲-۱ پیروز شود و سه امتیاز ارزشمند را به حساب خود واریز کند.

به گزارش فوتبالی ، فلیک در گفت‌وگوی کوتاهی که بلافاصله بعد از پایان مسابقه با شبکه مووی‌استار داشت، به تشریح شرایط تصمیمش پرداخت. او گفت: «لامین از تعویض خوشحال نبود و کمی دلخور شد، اما با توجه به اینکه یک کارت زرد داشت و نیاز به انرژی تازه احساس می‌شد، بهترین انتخاب این بود که او را بیرون بیاوریم.» سرمربی آلمانی افزود رفتار یامال بیشتر از روی هیجان بازی بوده و مسئله‌ای جدی تلقی نمی‌شود.

او درباره عملکرد بارسا نیز ابراز رضایت کرد و گفت تیمش در برابر حریفی که کاملاً عقب می‌نشست، صبر زیادی به خرج داده است: «می‌دانستیم فرانکفورت بازی را برای ما خفه می‌کند، اما فرصت ساختیم و بازگشت خوبی داشتیم. چنین مسابقاتی همیشه پیچیده‌اند.»

در ادامه، فلیک درباره وضعیت جدول لالیگا نیز نظر داد، هرچند تأکید کرد نگاه به رده‌بندی دغدغه اصلی او نیست: «انا اهل این نیستم که مدام جدول را چک کنم. تمرکز ما باید روی اجرای درست بازی‌ها باشد.»

با این حال او اهمیت تفاضل گل و دو دیدار آینده را یادآور شد: «در این مقطع جزئیات می‌تواند تعیین‌کننده باشد. باید در بازی‌های بعدی امتیازات کامل را بگیریم. این برد برای ما اهمیت زیادی داشت و تیم را دوباره در مسیر مطلوب قرار داد.»