کامبک بایرن مونیخ در شب درخشش گنبری

کامبک بایرن مونیخ در شب درخشش گنبری

پایگاه خبری فوتبالی - بایرن مونیخ در یک بازی نسبتا آسان توانست اسپورتینگ لیسبون را با نتیجه ۳-۱ در خانه شکست دهد.

به گزارش فوتبالی، بایرنی‌ها در شبی که نزدیک بود کار برایشان گره بخورد، موفق شدند تا رقیب پرتغالی خود را شکست دهند.

در نیمه اول بایرن مونیخ کاملا سوار بر بازی بود اما لیسبونی‌ها مقاومت کردند و دروازه خود را بسته نگه داشتند.
با این حال، نیمه دوم با یک شوک بزرگ برای شاگردان کمپانی آغاز شد. حرکت زیبای بازیکنان اسپورتینگ از سمت چپ موجب شد تا توپ ارسالی آلیسون سانتوس با برخورد به یوزوا کیمیش وارد دروازه مانوئل نویر شد.
حملات بایرنی‌ها با شدت بیشتری ادامه پیدا کرد و این سرژ گنبری بود که توانست روی ارسال مایکل اولیسه از روی نقطه کرنر گل تساوی را به ثمر برساند.
ستارگان مونیخی در دقیقه ۶۹ موفق شدند تا گل دوم را هم وارد دروازه اسپورتینگ کنند. لنارت کارل با یک ضربه دقیق گل دوم را به ثمر برساند و برای سومین بار موفق شد تا در لیگ قهرمانان گلزنی کند.
در دقیقه ۷۷ جاناتان تاه موفق شد تا تیر خلاص را بر پیکره حریف وارد کند؛ کیمیش توپ را در یک کار تمرینی شده روی دروازه سیلوا فرستاد و گنبری با یک ضربه سر توپ را برای تاه کاشت تا او آخرین گل این مسابقه را ثبت کند‌.

بایرن مونیخ با این پیروزی ۱۵ امتیازی شد و با تفاضل مثبت ۱۱ پشت سر آرسنال در رده دوم جدول قرار گرفت.
اسپورتینگ نیز ۱۰ امتیازی باقی ماند و به رتبه نهم سقوط کرد. با این حال، آنها همچنان شانس صعود مستقیم به مرحله حذفی لیگ قهرمانان را دارند.