چمن ورزشگاه آزادی هیبریدی می‌شود/ رونمایی زودتر از موعد؟

چمن ورزشگاه آزادی هیبریدی می‌شود/ رونمایی زودتر از موعد؟

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: چمن ورزشگاه آزادی هیبریدی خواهد شد. بخش عمده کارهای دوربین‌های چهره‌زن نیز انجام شده است. تا ۱۰ روز آینده تاریخ دقیق بهره‌برداری ورزشگاه اعلام می‌شود.

به گزارش فوتبالی و به نقل از ایسنا، محمدعلی ثابت‌ قدم درباره آخرین وضعیت ورزشگاه آزادی توضیح داد که گزیده‌ای از صحبت‌های او در ادامه آمده است:

در ضلع شرقی تخریب‌ها تا دو هفته آینده به پایان می‌رسد و ساخت سکوها انجام می‌گیرد. در ضلع شمالی نصب صندلی‌ها از ۱۰ روز آینده آغاز می‌شود. ابتدا ضلع شمالی، سپس ضلع جنوبی و در انتها ضلع شرقی به بهره‌برداری خواهد رسید.

تخریب این ورزشگاه زمان‌بر است و باید این موضوع باکیفیت انجام شود. دقت نظر در تخریب، مقاوم سازی و سپس زیباسازی باعث طولانی شدن بازسازی می‌شود.

به سمت چمن هیبریدی حرکت خواهیم کرد، در امر واگذاری آن مناقصه عمومی برگزار می‌کنیم. فاز بهره برداری از ۱۰ روز آینده انجام می‌شود. تعویض چمن باعث تعویق بهره‌برداری نخواهد شد.

کلیه استانداردهای AFC را رعایت کردیم. مناسب سازی محیط برای معلولان انجام شده است. شماره گذاری صندلی‌ها صورت خواهد گرفت. بخش عمده کارهای دوربین‌های چهره‌زن انجام شده است

- پس از بازسازی، ظرفیت ورزشگاه ۷۸ هزار نفر خواهد بود. باتوجه به قرارداد تا پایان سال ۱۴۰۵ فرصت داریم که ورزشگاه را تحویل دهیم، قطعا در تاریخ زودتری این اتفاق رخ می‌دهد و تا ۱۰ روز آینده تاریخ دقیق آن اعلام می‌شود.