پایگاه خبری فوتبالی- کاپیتان پرسپولیس به خاطر دعوت نشدن به تیم ملی از امیر قلعه نویی گلایه کرد.
به گزارش فوتبالی، حساسترین بازی هفته دوازدهم لیگ برتر و البته نیمفصل اول لیگ برتر دیروز در اراک برگزار شد که طی آن دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
هواداران پرسپولیس که از نتیجه و نمایش بازیکنان این تیم ناراضی بودند اعتقاد داشتند چندتن از بازیکنان پرسپولیس نتوانستند در حد انتظار بازی کنند و یکی از دلایل نارضایتیشان هم این مساله بود.
یکی از بازیکنان پرسپولیس که در دربی کمفروغ ظاهر شد و نتوانست انتظار هواداران تیمش را برآورده کند امید عالیشاه کاپیتان پرسپولیس بود. عالیشاه عملکرد درخشانی در دربیهای قبلی داشت و به همین دلیل انتظارات از او بیشتر بود.
اما عالیشاه نتوانست مثل چند بازی قبلی موثر کار کند و در نهایت هم اوسمار ویرا سرمربی پرسپولیس او را در دقیقه 67 از زمین بیرون کشید تا کاپیتان پرسپولیس اولین بازیکن تعویضی دربی باشد.
عالیشاه در پایان مسابقه و در میکسد زون ورزشگاه با خبرنگاران روبرو شد و به چند سوال آنها پاسخ داد. یکی از سوالاتی که از عالیشاه پرسیده شد مربوط به غیبت این بازیکن در لیست تیم ملی در سالهای اخیر بود.
از او پرسیدند که آیا به حضور در تیم ملی امیدوار است. عالیشاه که انگار منتظر چنین سوالی هم بود در پاسخ گفت: «آقای قلعهنویی یک مصاحبهای داشتند که گفتند عقبه ملی ندارند. من نمیدانم چه کسی این مشاوره را به ایشان داده بود، چون ما از تیم ملی یازده سال تا بزرگسالان، تمام مراحل و ردههای پایه را طی کردیم. زمان آقای کیروش اتفاقاتی افتاد که به شخصه صلاح دانستم اصلا درباره آن صحبت نکنم و دامن هم نزنم، اما اگر افتخار پوشیدن پیراهن تیم ملی را داشته باشم، تمام و کمال در خدمتم، اگر هم نه که آرزوی موفقیت میکنم. اما با توجه به اینکه بازیهای تیم ملی را دنبال کردم، فکر میکنم خیلی باید بهتر از این باشیم تا جلوی تیمهای بزرگ در جام جهانی بتوانیم حداقل آبرومندانه بازی کنیم.»
البته قلعه نویی این را هم درباره عالیشاه گفته بود که چند بار نام او را در لیست تیم ملی قرار داده بود اما به دلیل مصدومیت عالیشاه ناچار شده بود روی نام او خط بکشد. با این وجود مشخص است که عالیشاه بابت دعوت نشدن به تیم ملی گلایهمند است و البته این گلایه را خیلی ملایم و محترمانه مطرح کرد.

پرسپولیس 








