پایگاه خبری فوتبالی- فیفادی زنان این روزها با برگزاری دیدارهای جذابی همراه است که یکی از آنها نبرد بین برزیل و انگلیس بود.
به گزارش فوتبالی، تیمهای ملی فوتبال زنان انگلیس و برزیل در دیداری دوستانه در شهر منچستر انگلیس به مصاف هم رفتند. دو تیمی که امسال در قارههای خود به مقام قهرمانی رسیدند. انگلیسیها در اروپا و برزیلیها در آمریکای جنوبی قهرمان شدند و دو قهرمان به نوعی فینالیسما را برگزار کردند.
در این مسابقه که به میزبانی انگلیس بود، برزیل خیلی زود و در دقیقه نهم بازی توسط زانراتو به گل اول رسید. در ادامه و در دقیقه هجده باز هم برزیل به گل رسید. دودینها در این دقیقه توانست برزیل را به گل دوم برساند تا کار برای قهرمان اروپا سخت شود. دقیقه بیستویکم مسابقه آنجلینا از برزیل با دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شد تا برزیلیها حدود هفتاد دقیقه ده نفره شوند. با اخراج آنجلینا انگلیس سوار بازی شد تا اینکه دقیقه پنجاهودو توسط استنوی به گل اول رسید. تلاشهای انگلیسیها بعد از این گل هم ادامه داشت اما بی ثمر بود تا برزیل در نهایت با نتیجه دو بر یک انگلیس را شکست دهد.
اما در این فیفادی زنان یک دیدار مهم دیگر هم برگزار شد. تیم فوتبال زنان استرالیا که در جام ملتهای آسیا همگروه ایران است به مصاف ولز رفت و توانست این تیم را با نتیجه دو بر یک شکست دهد. نوین و فورد دو گل استرالیا را به ثمر رساندند و تک گل ولز را هم گریفیس وارد دروازه کانگوروها کرد. در پایان این دیدار جس فیشلوک کاپیتان ولز بعد از انجام صدوشصتوشش بازی از تیم ملی خداحافظی کرد.
