menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 واکنش عجیب ستاره اتلتیکو مادرید به تحقیر مقابل آرسنال  تقصیر داور بود

واکنش عجیب ستاره اتلتیکو مادرید به تحقیر مقابل آرسنال: تقصیر داور بود!

پایگاه خبری فوتبالی - خیمنز، یکی از کاپیتان های اتلتیکو مادرید، پس از شکست سنگین ۴-۰ تیمش مقابل آرسنال در هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، به ارزیابی شرایط تیمش پرداخت و به نقش تصمیم داور در گل اول اشاره کرد.

به گزارش فوتبالی ، این دیدار که در ورزشگاه امارات لندن برگزار شد، نشان داد اتلتیکو در خارج از خانه همچنان با مشکلاتی جدی دست و پنجه نرم می‌کند.

خیمنز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت که تیمش تحت کنترل بازی بود اما در بخش بازیسازی با دشواری مواجه شد: «آرسنال پرس شدیدی دارد و نفر به نفر دفاع می‌کند. ما در انتقال توپ و خروج از عقب زمین مشکل داشتیم و نتوانستیم ارتباط‌های لازم را برقرار کنیم. آنها شایسته تحسین‌اند.»

وی به گل اول اشاره کرد و گفت: «این گل از خطایی به دست آمد که نباید منجر به گل می‌شد. وقتی نتیجه ۰-۱ شد، حس کردیم بازی علیه ما پیش می‌رود و با گل دوم، شرایط ناامیدکننده شد و نتوانستیم خودمان را پیدا کنیم.» خیمنز درباره اهمیت جزئیات در لیگ قهرمانان افزود: «در چنین رقابت‌هایی هر موقعیت می‌تواند سرنوشت بازی را تعیین کند و تأثیر آن بیش از چیزی است که تصور می‌کنید.»

بازیکن اتلتیکو همچنین به ضعف تیم در بازی‌های خارج از خانه اشاره کرد: «باید همان قدرتی که در خانه داریم، بیرون از خانه هم نشان دهیم و موقعیت‌ها را بهتر مدیریت کنیم. این دوره‌ها طبیعی هستند اما باید خودانتقادی داشته باشیم و برای بازی‌های بعدی پیشرفت کنیم.»

این اظهارات نشان می‌دهد که اتلتیکو مادرید هنوز در تطبیق با سبک پرس شدید حریفان اروپایی و مدیریت فشار خارج از خانه چالش دارد و نیازمند اصلاحات تاکتیکی و روانی برای ادامه مسابقات لیگ قهرمانان است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار