menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 رختکن مس رفسنجان بر سر خطیبی خراب شد   عکس

رختکن مس رفسنجان بر سر خطیبی خراب شد! (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکنان مس رفسنجان شادی گل زیادی پس از کسب اولین پیروزی فصل از خود داشتتند.

به گزارش فوتبالی، مس رفسنجان که شروع ضعیفی در فصل جاری داشت و نتوانسته بود به بردی برسد، دیروز میزبان پیکان تهران بود و توانست با دو گل از سد این تیم گذشته و نخستین باخت شاگردان سعید دقیقی را به آن‌ها تحمیل کند.

این برد برای شاگردان رسول خطیبی اهمیت زیادی داشت چرا که قبل از بازی این بحث مطرح شده بود که در صورت عدم نتیجه‌گیری نماینده رفسنجان مقابل مهمانش، امکان تغییرات در کادر فنی مس وجود دارد و رسول خطیبی باید با نیمکت تیمش خداحافظی کند منتها برد مقابل پیکان، خطیبی را تا اطلاع ثانوی در مس ابقا کرده است.

اما بازیکنان و اعضای مس رفسنجان پس از کسب اولین سه امتیاز فصل، شادی عجیب و غریب و زیادی داشتند که این شادی دامن رسول خطیبی را هم در رختکن گرفت!

در تصاویری که رسانه رسمی باشگاه مس رفسنجان منتشر کرده، رسول خطیبی در رختکن تیم مس توسط شاگردانش با بطری‌های آب کاملاً خیس شده که البته سرمربی مس رفسنجان طبق تصاویر مشکلی بابت این شوخی نداشته و طبیعتا از کسب بردی که باعث ابقای او شده، خوشحال بوده است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار