menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 واکنش سرمربی لیورپول به برد لحظه آخری تیمش

واکنش سرمربی لیورپول به برد لحظه آخری تیمش

پایگاه خبری فوتبالی - سرمربی لیورپول، آرنه اشلوت، پس از پیروزی حساس تیمش مقابل برنلی با نتیجه ۱-۰، از روحیه و استقامت بازیکنانش تمجید کرد.

به گزارش فوتبالی ، تک‌گل محمد صلاح از روی پنالتی در دقایق پایانی، سه امتیاز حیاتی را برای شاگردان اشلوت به ارمغان آورد و صدرنشینی لیورپول در لیگ برتر را تثبیت کرد.

بازی مقابل برنلی دشوار بود، زیرا میزبان تمام توان دفاعی خود را در محوطه جریمه به کار گرفته بود. با این حال، یک اشتباه هانیبال، مدافع سابق منچستریونایتد، در وقت‌های اضافه، منجر به اعلام پنالتی شد و فرصت گلزنی را برای لیورپول فراهم کرد. جیمی کاراگر، مفسر اسکای اسپورتس، خطای هانیبال را «کاملاً مبتدیانه» توصیف کرد و معتقد بود برنلی شایسته شکست نبود.

اشلوت پس از پایان بازی گفت: «وقتی دیدم داور تنها پنج دقیقه وقت اضافه اعلام کرده، شوکه شدم. زمانی که پنالتی به دست آمد، واقعاً باورنکردنی بود، اما خوشحالم که صلاح موفق شد گل بزند.» او افزود که خلق موقعیت در برابر دفاع فشرده برنلی سخت بود، اما با حفظ توپ و ورود بازیکنان هجومی در دقایق پایانی، موفق به باز کردن دروازه شدند.

سرمربی لیورپول همچنین به غیبت الکساندر ایساک اشاره کرد و گفت او اکنون آماده بازی حداقل ۴۵ دقیقه است و بررسی خواهند کرد که در دیدار لیگ قهرمانان یا بازی بعدی لیگ برتر از او استفاده شود.

با این پیروزی، لیورپول هر چهار بازی ابتدایی فصل را برده و با ۱۲ امتیاز، صدر جدول را در اختیار دارد؛ نتیجه‌ای که نشان می‌دهد حتی با عملکرد نه‌چندان کامل، تیم به ثبات لازم دست یافته است.

تماشای خلاصه بازی

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار