menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 واکنش ستاره برزیلی بارسلونا به باخت تیمش مقابل بولیوی

واکنش ستاره برزیلی بارسلونا به باخت تیمش مقابل بولیوی

پایگاه خبری فوتبالی - رافینیا، مهاجم تیم ملی برزیل و باشگاه بارسلونا، پس از شکست تیمش برابر بولیوی در آخرین دیدار مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، نسبت به شرایط برگزاری مسابقه و تصمیمات داوری اعتراض کرد.

به گزارش فوتبالی ، سلسائو در این بازی که در ارتفاع حدود چهار هزار متری شهر لاپاز برگزار شد، با نتیجه یک بر صفر مغلوب شد و با ۲۸ امتیاز در جایگاه پنجم جدول منطقه آمریکای جنوبی ایستاد.

رافینیا بعد از پایان مسابقه اظهار داشت: «وقتی تیمی شما را وادار می‌کند در چنین ارتفاعی بازی کنید تا امتیاز بگیرد، رقابت عملاً در شرایط برابر انجام نمی‌شود. در کنار آن، وقتی داور در یک بازی نزدیک پنالتی می‌گیرد، کار حتی سخت‌تر می‌شود.»

با وجود دشواری شرایط جوی و زمین، برزیل در نیمه نخست توانست نمایش نسبتاً متعادلی داشته باشد، اما در وقت‌های اضافه این نیمه، صحنه خطای برونو گیمارش روی روبرتو پس از بررسی VAR به پنالتی تبدیل شد. میگلیتو از این فرصت استفاده کرد و تنها گل مسابقه را به ثمر رساند.

رافینیا که در نیمه دوم به جای لوئیس انریکه وارد میدان شد، تأثیر چندانی در تغییر نتیجه نداشت. او اعتراف کرد: «ما در طول مسابقات مقدماتی با مشکلاتی مواجه شدیم. شروع خوبی داشتیم و دو بازی ابتدایی را بردیم اما در ادامه افت کردیم. هدف اصلی ما صعود به جام جهانی بود که به آن دست یافتیم. حالا باید کارمان را ادامه دهیم تا در تورنمنت اصلی در بهترین فرم باشیم.»

این شکست اگرچه جایگاه برزیل را در جدول بهبود نداد، اما برای بولیوی اهمیت زیادی داشت و آن‌ها را به مرحله پلی‌آف رساند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار