menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

ستاره لیورپول، دی‌بروینه جدید لیگ برتر؟

پایگاه خبری فوتبالی - جیمی کاراگر معتقد است فلوریان ویرتز، هافبک جدید لیورپول، می‌تواند به ستاره‌ای در سطح کوین دی‌بروینه در لیگ برتر تبدیل شود.


به کزارش فوتبالی، ویرتز با انتقالی رکوردشکن از بایر لورکوزن به لیورپول پیوست تا قدرت تهاجمی سرخ‌ها را تقویت کند. او با کارنامه‌ای درخشان – ۲۱ گل و ۲۳ پاس گل در دو فصل اخیر بوندس‌لیگا – و همچنین نمایشی امیدوارکننده در اولین بازی خود در لیگ برتر مقابل بورنموث (پیروزی ۴-۲) وارد فوتبال انگلیس شد.

دی‌بروینه تابستان امسال پس از پایان قراردادش با منچسترسیتی راهی ناپولی، قهرمان سری‌آ، شد و به دوران پرافتخار خود در انگلیس پایان داد. ستاره بلژیکی همواره با پاس‌های خارق‌العاده و گل‌های تماشایی از راه دور شناخته می‌شد. کاراگر باور دارد که ویرتز از ویژگی‌های مشابهی برخوردار است و می‌تواند به چهره شاخص جدید لیگ بدل شود.


کاراگر در برنامه اسکای اسپورتس گفت: «فکر می‌کنم جذب ویرتز برای لیورپول فوق‌العاده بود. او جمعه شب تعویض شد و شاید در بهترین فرم خود نبود، اما باز هم لمس‌های ظریف و حرکات خاصی داشت – چیزی در بازی او هست که متفاوت است. بی‌صبرانه منتظرم ببینم آخر هفته آینده چه نمایشی خواهد داشت. حتی تصور می‌کنم لیورپول او را در نقش فالس‌ناین به کار بگیرد، یا کنار یک مهاجم دیگر بازی کند. با جدایی دی‌بروینه، لیگ به یک سوپراستار در این پست نیاز داشت و به نظرم ویرتز می‌تواند همان بازیکنی باشد که همه نگاه‌ها را به خود جلب کند.»

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار