menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 لینگارد پیراهن هر دو ستاره بارسلونا را گرفت

لینگارد پیراهن هر دو ستاره بارسلونا را گرفت

پایگاه خبری فوتبالی - جسی لینگارد پس از دیدار دوستانه پیش‌فصل بین بارسلونا و اف‌سی سئول، موفق شد پیراهن دو ستاره تیم مقابل یعنی لامین یامال و مارکوس رشفورد را به مجموعه شخصی‌اش اضافه کند.

به گزارش فوتبالی، در این دیدار که به‌عنوان یکی از بازی‌های پایانی تور آسیایی بارسا برگزار شد، یامال با دبل درخشان خود و رشفورد با یک پاس گل، نقش مهمی در پیروزی پرگل ۷-۳ آبی‌واناری‌ها مقابل نماینده کره‌جنوبی ایفا کردند.

لینگارد پس از پایان بازی، در استوری اینستاگرام خود تصاویری از پیراهن‌های امضاشده یامال و رشفورد منتشر کرد و از این یادگاری‌های باارزش رونمایی کرد. او همچنین تصویری از دیدارش با رشفورد، هم‌تیمی سابق خود در منچستریونایتد، را در یک پست اینستاگرامی به اشتراک گذاشت؛ عکسی که با واکنش تعدادی از ستاره‌های سابق یونایتد مواجه شد. پل پوگبا کامنتی احساسی زیر پست گذاشت و نمانیا ماتیچ نیز با لحنی شوخ‌طبعانه به آن واکنش نشان داد.

رشفورد که چندی پیش با قراردادی قرضی به بارسلونا پیوست، در هر دو بازی دوستانه تیمش حضور داشته و نشانه‌هایی از بازگشت به فرم سابق خود را به نمایش گذاشته است. این بازیکن که در منچستریونایتد روزهای سختی را پشت سر می‌گذاشت، در نهایت از برنامه‌های شیاطین سرخ کنار گذاشته شد و اکنون امیدوار است زیر نظر هانسی فلیک، فصل 2025/26 را به سکوی احیای دوباره‌اش تبدیل کند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار