menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

تاج: تغییرات در لیگ قهرمانان آسیا به سود ایران خواهد بود

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مهدی تاج پس از جلسه هیئت رئیسه سازمان لیگ در نشست خبری اظهار داشت: ابتدا برای نمایندگان کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا آرزوی موفقیت می‌کنم. مهمترین مفاد جلسه امروز ما در خصوص برنامه سال 2017 و 2018 لیگ قهرمانان آسیا بود که قرار است با تغییراتی روبه‌رو شود و این مسابقات 2،3 هفته زودتر برگزار خواهد شد. این تغییر برنامه به سود کشور ما خواهد بود که دیگر شاهد دعوای تیم ملی با تیم‌های باشگاهی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا نخواهیم بود.

وی افزود: گزارشی هم در خصوص برنامه‌های فیفا و تغییر اساسنامه‌ای که قرار است در فدراسیون جهانی فوتبال صورت بگیرد، در جلسه امروز ارائه شد، ضمن اینکه ما در خصوص مسائل مختلف از جمله جنگ نابرابری که اکنون با کشورهای عربی داریم، صحبت کردیم. این جنگ نابرابر امکانات، زیرساخت‌ها، پول و تمام تجهیزاتی است که کشورهای عربی در فوتبال‌شان دارند و در این جنگ نابرابر فقط با غیرت ایرانی می‌توان با آنها مقابله کرد.

رئیس سازمان لیگ با اشاره به برگزاری دیدار‌های نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا گفت: امیدوارم در مسابقاتی که برگزار می‌شود، مشکلی وجود نداشته باشد و به همین دلیل از 3 روز قبل تمهیداتی را در این خصوص اندیشیده‌ایم. از علیرضا اسدی خواهش کردم که به تبریز برود تا بازی تراکتورسازی و الجزیره را از نزدیک تماشا کند و خودم هم قصد دارم به اصفهان بروم. نمایندگان و بازرسان سازمان لیگ هم از 3 روز قبل به تبریز و اصفهان رفتند تا جلوی برخی اتفاقات را بگیرند. امیدواریم اتفاق ویژه‌ای رخ ندهد و این اتفاق ویژه می‌تواند حتی انداختن یک ترقه به داخل زمین باشد که مطمئنا به ضرر ما خواهد شد.

ادامه دارد

منبع: تسنیم
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار