menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 درآمد هنگفتی که بارسلونا از محصولات آکادمی داشته است

درآمد هنگفتی که بارسلونا از محصولات آکادمی داشته است

پایگاه خبری فوتبالی - دکو، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا، موفق شده با مدیریت هوشمندانه خود در بازار نقل‌وانتقالات، از بازیکنانی که کمتر در تیم اصلی دیده شدند اما ریشه در لاماسیا داشتند، ده‌ها میلیون یورو به خزانه باشگاه تزریق کند.

به گزارش فوتبالی ، طی ماه‌های اخیر، فروش بازیکنان جوان آکادمی به باشگاه‌های مختلف اروپایی، مجموعاً ۵۷.۷ میلیون یورو برای بارسا به همراه داشته است. نیکو گونزالس، که ابتدا از بارسا به والنسیا رفت و سپس راهی پورتو شد، نهایتاً در زمستان گذشته با انتقال به منچسترسیتی ۲۱.۲ میلیون یورو (۱۳.۲+۸ میلیون متغیر) نصیب باشگاه کرد.

از دیگر انتقال‌های موفق می‌توان به شادی ریاض اشاره کرد که با قراردادی به ارزش ۹ میلیون یورو به کریستال پالاس پیوست. عبدالصمد الزلزولی نیز با مبلغ ۷.۵ میلیون راهی رئال بتیس شد. همچنین مارک گیو به چلسی و الکس فی به کومو، هر دو با رقمی در حدود ۶ میلیون یورو، از دیگر فروش‌های موفق بودند. اونای هرناندز نیز با ۵ میلیون یورو به الاتحاد رفت و استانیس پدروسا به ارزش ۳ میلیون یورو راهی سمپدوریا شد.

در کنار این موارد، دو بازیکن دیگر که هرچند لاماسیایی نبودند اما برای تیم دوم بارسا بازی کردند – میکا فایه و جولیان آرائوخو – نیز ۲۰.۳ میلیون یوروی دیگر به درآمدها افزودند.

مجموع این فروش‌ها، گواهی بر نگاه اقتصادی و آینده‌نگرانه دکو در مدیریت منابع انسانی و مالی باشگاه است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار