پایگاه خبری فوتبالی - بنظر میرسد مدیران باشگاه میلان بلاخره جانشین سرجیو کونسیسائو را پیدا کردهاند.
به گزارش فوتبالی و به نقل از متئو مورتو خبرنگار ایتالیایی، توافق شفاهی بین میلان و ماسیمیلیانو آلگری انجام شده و سرمربی سابق یوونتوس و همین تیم میلان، در آستانه هدایت دوباره روسونری است. علاوه بر متئو مورتو، نیکولو اسکیرا و فابریزیو رومانو هم گزارش دادهاند که در ساعات اخیر، تماس مستقیمی بین ایگلی تاره و زلاتان ابراهیموویچ برای نهایی کردن توافق با مکس آلگری برقرار شده است. در حال حاضر تنها امضای قرارداد و رسمی شدن این اتفاق باقی مانده و اگر اتفاق عجیبی رخ ندهد، مکس آلگری سرمربی فصل بعد میلان خواهد بود.
ماسیمیلیانو آلگری طی سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ هم سرمربی میلان بود و ۱۷۸ بار روی نیمکت قرمز و مشکیهای لومباردی نشسته است. آلگری با میلان در فصل ۲۰۱۰/۱۱ قهرمان سری آ شد و با این تیم در سال ۲۰۱۱ هم سوپرکاپ ایتالیا را فتح کرد. اوج افتخارات و نقطه عطف مربیگری آلگری، دوره اول حضورش در یوونتوس بود و با بانوی پیر توانست در ۵ فصل متوالی از ۲۰۱۴/۱۵ تا ۲۰۱۸/۱۱۹ قهرمان سری آ ایتالیا شود. این مربی پیش از این مورد توجه یوونتوس و ناپولی هم قرار داشت.
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

مکس آلگری در آستانه بازگشت به میلان
منبع: فوتبالی