menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

آرتتا پس از پیروزی مقابل رئال مادرید: یکی از بهترین شب‌های زندگی‌ام

پایگاه خبری فوتبالی - میکل آرتتا سرمربی آرسنال می گوید پیروزی مقابل رئال مادرید در لیگ قهرمانان خیلی برایش خوشایند و خاطره انگیز بوده است.

به گزارش فوتبالی، شب گذشته از دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، تیم های رئال مادرید و آرسنال در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به مصاف هم رفتند که در نهایت، توپچی های لندن با نتیجه دو بر یک به پیروزی رسیدند و در مجموع 2 بازی رفت و برگشت، با حساب 5-1 راهی مرحله بعدی شدند. بوکایو ساکا و گابریل مارتینلی گلزنان توپچی ها در این بازی بودند و همچنین ساکا در دقایق اولیه بازی، یک پنالتی از دست داد. 

آرتتا پس از سوت پایان بازی، نتوانست احساساتش را پنهان کند و به TNT Sports گفت: "یکی از بهترین شب هایی که در فوتبال تجربه کردم. ما مقابل تیمی بازی کردیم که دارای تاریخ بسیار بزرگی است و برای همه تیم ها، یک منبع الهام بخش در لیگ قهرمانان بوده. فقط نگاه کنید که ما در مقابل رئال مادرید، چگونه به پیروزی رسیدیم و حالا باید به خودمان افتخار کنیم. خیلی سخت بود. بعد از 2 یا 3 دقیقه، می توانید احساس کنید که هر اتفاقی ممکن است در این استادیوم رخ دهد. خوشبختانه، اوضاع به نفع ما پیش رفت و ما توانستیم در برنابئو پیروز شویم."

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار