menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 باخت قهرمان آسیا مقابل قرقیزستان یک رسوایی است

باخت قهرمان آسیا مقابل قرقیزستان یک رسوایی است

پایگاه خبری فوتبالی - قطری ها از شکست سه بر یک تیم ملی کشورشان مقابل تیم ملی قرقیزستان بسیار ناراحت و عصبانی هستند و آن ها مقصر اصلی این باخت را سرمربی تیم ملی قطر می دانند.

به گزارش فوتبالی ، تیم ملی قطر که قهرمان دوره اخیر رقابت های جام ملت های آسیا است، در بازی خود مقابل قرقیزستان در چهارچوب رقابت های انتخابی جام جهانی 2026 در منطقه آسیا اصلا عملکرد خوبی نداشت به طوری که با نتیجه سه بر یک مقابل این تیم شکست خورد. قطر حالا در گروه خود یعنی گروه A در رده چهارم جدول قرار دارد. در این گروه تیم ملی ایران در رده اول قرار گرفته است و صعودش را به جام جهانی قطعی کرده است.

خالد سلمان، کارشناس شبکه الکاس قطر درباره شکست این تیم مقابل قرقیزستان گفت:" بار ها گفته ایم که لوییس گارسیا نباید روی نیمکت تیم ملی قطر بماند. عملکرد او ضعیف است. گارسیا صرفا دستیار یک سرمربی برکنار شده است. سبک بازی او اصلا در حد تیم ملی قطر نیست. گارسیا در مقابل دومین تیم ضعیف گروه اصلا نتوانست بازی را کنترل کند."

خالد سلمان در ادامه انتقاد های خود را تند تر کرد و گفت:" اگر بخواهم از لحاظ فنی صحبت کنم، باخت سه بر یک قطر مقابل قرقیزستان برای فوتبال قطر یک رسوایی محسوب می شود."

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار