پایگاه خبری فوتبالی - عثمان دمبله بازیکن سابق بارسلونا توانست انتقام خود را از لیورپول بگیرد و این تیم را حذف کند.
به گزارش فوتبالی ، در دور برگشت از مرحله یک هشتم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، لیورپول و پاری سن ژرمن در ورزشگاه آنفیلد به مصاف هم رفتند و در نهایت در این بازی پی اس جی موفق شد با نتیجه یک بر صفر برنده شود و در ضربات پنالتی راهی دور بعدی شود.
در این بازی تک گل پی اس جی را عثمان دمبله به ثمر رساند. دمبله در دقیقه دوازدهم بازی بود که تک گل پی اس جی را به ثمر رساند. در نهایت در ضربات پنالتی هم عثمان دمبله پنالتی خود را به گل تبدیل کرد و به پی اس جی کمک قابل توجهی کرد تا راهی مرحله بعدی شود.
در فصل 2018/19، لیورپول و بارسلونا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم رفتند. در دور رفت بارسا با نتیجه سه بر صفر به پیروزی رسید اما دمبله یک فرصت سوزی فاجعه بار داشت. در بازی برگشت لیورپول با نتیجه چهار بر صفر به پیروزی رسید و صعود کرد.
حالا دمبله با پیراهن پی اس جی از لیورپول انتقام گرفت و این تیم را حذف کرد. دمبله به خاطر فرصت سوزی مقابل لیورپول در سال 2019 به شدت مورد انتقاد هواداران بارسلونا قرار گرفت.