menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 تلاش چتری برای رسیدن به کورد دایی

تلاش چتری برای رسیدن به کورد دایی

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن تیم ملی هند بعد از یک خداحافظی کوتاه، دوباره به اردوی این تیم دعوت شد تا بتواند شانس خود را برای رسیدن به رکورد علی دایی امتحان کند.


به گزارش فوتبالی، تیم ملی هند در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا، این ماه به مصاف مالدیو و بنگلادش می‌رود. به دلیل اهمیت بالای صعود به این مسابقات، سرمربی تیم ملی هند تدابیر ویژه‌ای اندیشیده تا بتواند به این هدف برسد. یکی از این تدابیر، دعوت دوباره از سونیل چتری به اردوی تیم ملی است.


سونیل چتری چند ماه قبل از بازی‌های ملی خداحافظی کرد اما درخشش او در ترکیب بنگالورو در سوپرلیگ هند باعث شده تا مانولو مارکس تحت تأثیر قرار بگیرد. چتری این فصل در ۲۳ بازی ۱۲ گل زده و نام خود را به عنوان یکی از بهترین گلزنان سوپرلیگ هند مطرح کرده است.


این درخشش از چشم سرمربی اسپانیایی تیم ملی هند دور نمانده و باعث بازگشت دوباره چتری به اردو شده است. سونیل چتری ۴۰ ساله، در ۱۵۰ بازی ملی، ۹۴ گل زده و در رده چهارم بهترین گلزنان تاریخ بازی‌های ملی قرار دارد.


کریستیانو رونالدو با ۱۳۵ گل، لیونل مسی با ۱۱۲ گل و علی دایی با ۱۰۹ گل در رده‌های اول تا سوم قرار دارند. اگر چتری بتواند ۱۵ گلِ دیگر برای تیم ملی هند به ثمر برساند، به رکورد علی دایی خواهد رسید. اتفاقی که او از سال‌ها قبل به دنبالش است.




منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار