پایگاه خبری فوتبالی- کریستیانو رونالدو در بازی امروز استقلال و النصر غایب است.
به گزارش فوتبالی، امشب از ساعت 19:30 و در ورزشگاه آزادی استقلال در دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا مقابل النصر عربستان قرار میگیرد. بازی برگشت دو تیم یک بعد در عربستان برگزار خواهد شد.
کاروان النصر در حالی برای این بازی وارد تهران شده است که چند ستاره سرشناس این تیم به دلایل مختلف در این سفر غایب هستند و بنابراین در مقابل استقلال بازی نخواهند کرد.
اوتاویو، آیمریک لاپورت، علی لاجامی، سلطان الغنام، عبدالله الخیبری و عبدالرحمان غریب جزو غایبان النصر در این مسابقه هستند. اما بدون شک مهمترین غایب این تیم در تهران کریستیانو رونالدو است.
غیبت رونالدو در برابر استقلال خبر خوبی برای نماینده ایران است. به خصوص این که به یاد بیاوریم النصر بدون در رونالدو در لیگ نخبگان حتی یک برد هم به دست نیاورده است. اما نکته این است که به تازگی ستارهای به النصر پیوسته است که بسیار خطرناک است!
این بازیکن «جان دوران» کلمبیایی است که در همین مدت کمی که برای النصر بازی کرده کیفیت بالای خودش را نشان داده است. دوران برای النصر در لیگ عربستان ۴ بازی انجام داده و موفق شده ۴ گل هم به ثمر برساند و میانگین نمره ۷.۷ را ثبت کند!
بدون شک در غیاب رونالدو مهمترین و خطرناکترین بازیکن النصر همین جان دوران است. اگر میخواهید کیفیت او را مشاهده کنید حتما باید خلاصه بازی النصر و الاهلی د ر هقته بیستم لیگ حرفهای عربستان را ببینید. جایی که النصر با وجود یک بازیکن اخراجی موفق شد 3 بر یک الاهلی را شکست بدهد که دو گل این تیم را جان دوران زد.
رونالدو قبلا جلوی استقلال بازی کرده اما موفق نشده دروازه این تیم را باز کند. او در بازی امروز غایب است اما جان دوران با آمادگی و کیفیت بالایی که دارد میتواند جای خالی فوق ستاره پرتغالی را پر کند.