menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 اصرار بختیاری‌زاده به استعفا باوجود مخالفت استقلال

اصرار بختیاری‌زاده به استعفا باوجود مخالفت استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل استقلال می‌گوید هواداران این تیم مقداری به سهراب بختیاری‌زاده بی‌مهری کردند.

به گزارش فوتبالی، علی نظری جویباری در جدیدترین گفت‌وگوی خود درباره آخرین شرایط سهراب بختیاری‌زاده با باشگاه استقلال صحبت کرده و می‌گوید که بختیاری‌زاده خودش به دفتر او رفته و درخواست کرده که استعفایش مورد قبول واقع شود و این در حالی بوده که باشگاه خواستار ادامه همکاری با این مربی بوده ولی سهراب راضی نشده است. نظری جویباری صراحتاً تاکید کرد که آن‌ها خواسته‌اند تا بختیاری‌زاده حتی کنار ماتزاری هم بماند.

نظری جویباری در ادامه از مربی موقت آبی‌ها حمایت هم کرده و گفته هواداران استقلال مقداری در حق وی بی‌مهری کرده‌اند و این مربی از ۵ بازی ۱۱ امتیاز گرفته است. مدیرعامل استقلال می‌گوید سهراب گفته دیگر توان ندارد و وقتی می‌برد هم توهین می‌شنود!

مدیرعامل استقلال همچنین تاکید دارد که چیزی از بختیاری‌زاده پنهان نبوده و آن‌ها از ابتدا به وی گفته‌اند که دنبال سرمربی خارجی هستند و این موضوعی نبوده که سهراب بی‌اطلاع باشد که پس از اطلاع از آن، ناراحت شود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار