menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 زارع  با آمادگی 100 درصد به آلبانی نمی‌رویم

زارع: با آمادگی 100 درصد به آلبانی نمی‌رویم

پایگاه خبری فوتبالی- امیرحسین زارع دارنده گفت: ما با اوج آمادگی ۱۰۰ درصد به این تورنمنت نمی‌رویم با آمادگی نسبی که مخصوص یک تورنمنت باشد راهی آلبانی می‌شویم.

به گزارش فوتبالی، مسابقات کشتی رنکینگ جهانی به میزبانی آلبانی قرار است از ۸ اسفند ماه آغاز شود که تیم ملی کشتی آزاد و  فرنگی کشورمان در این رویداد شرکت می‌کند. امیرحسین زارع ملی‌پوش سنگین وزن کشورمان هم در این تورنمنت حضور خواهد داشت.

وی درباره آمادگی‌اش برای شرکت در تورنمنت آلبانی، خاطرنشان کرد: بعد از چند اردویی که پشت سر گذاشتیم قرار است برخی از ورزشکاران راهی تورنمنت آلبانی شوند. خدا را شکر شرایط خوبی داریم‌ و تمرینات پرفشاری داشتیم البته ما با اوج آمادگی ۱۰۰ درصد به این تورنمنت نمی‌رویم با آمادگی نسبی که مخصوص یک تورنمنت باشد راهی آلبانی می‌شویم. امیدوارم دست پر برگردیم و دل مردم را شاد کنیم.

این آزادکار کشورمان که بعد از المپیک پاریس دومین رویداد بین‌المللی خود را تجربه خواهد کرد در این باره اظهارداشت: یک بار در لیگ پادوبنی در روسیه کشتی گرفتم و این دومین رویداد رسمی است که در آن روی تشک خواهم رفت

دارنده مدال نقره و برنز المپیک در ادامه صحبت‌های خود در خصوص حریفانش، یادآور شد: هنوز به طور دقیق نمی‌دانم اما همه قابل احترام هستند. مسابقات رنکینگ برای رقابت‌های جهانی بسیار اهمیت دارد به همین دلیل بیشتر کشتی‌گیران صاحب نام برای اینکه قرعه بهتری داشته باشند در رویدادهای رنکینگ جهانی شرکت می‌کنند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار