menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 چرا میگل آندرس مربی تیم ملی فوتسال نشد

چرا میگل آندرس مربی تیم ملی فوتسال نشد؟

پایگاه خبری فوتبالی- دلیل منتفی شدن حضور مربی اسپانیایی در کادر فنی تیم ملی فوتسال چه بود؟

به گزارش فوتبالی، از حدود یک سال قبل، وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی فوتسال ایران در صدد اضافه کردن یک دستیار خارجی سرشناس به کادرفنی خود بود که علیرغم مذاکره فدراسیون فوتبال با این گزینه‌ها، توافق با هیچکدام از این مربیان حاصل نشد.

یکی از مربیانی که برای چندین ماه زیر ذره‌بین شمسایی قرار داشت و سرمربی تیم ملی او را برای اضافه شدن به کادرفنی خود به کمیته فوتسال معرفی کرده بود، میگل آندرس، مربی سرشناس اسپانیایی بود که ابتدا برای پیوستن به کادر شمسایی اعلام آمادگی کرد، ولی بعدها به دلایلی تغییر عقیده داد.

امروز وحید شمسایی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم درباره جزییات این ماجرا توضیح داده و گفته است: «او پس از جام جهانی قول داد به ایران می‌آید. وقتی اصولی (رئیس کمیته فوتسال) با میگل صحبت کرد،‌ متوجه شدیم تفکر این مربی عوض شده است و او می‌خواهد سرمربی باشد!»

شمسایی درباره دلیل تغییر عقیده میگل آندرس مثال جالبی می‌زند: «فرایند استفاده از میگل مانند یک نمایشگاه ماشین بود که صاحب نمایشگاه مبلغی برای خرید ماشین شما پیشنهاد می‌کند. اگر این پیشنهاد را نپذیرید و چند روز بعد ماشین را به این نمایشگاه ببرید، دیگر ماشین را با رقم قبلی نمی‌خرد. آندرس هم به جام جهانی رفت و دیگر سرمربی شده بود!»

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار