menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 سلام اینتر به صدرجدول  طارمی 10 دقیقه بازی کرد

سلام اینتر به صدرجدول/ طارمی 10 دقیقه بازی کرد

پایگاه خبری فوتبالی - اینتر در روزی که مهدی طارمی ده دقیقه فرصت بازی کردن پیدا کرد، موفق شد در خانه کالیاری با نتیجه سه بر صفر به پیروزی برسد و صدرنشین شود.

به گزارش فوتبالی، در ادامه هفته هجدهم رقابت های سری آ ایتالیا، تیم های اینتر و کالیاری در ورزشگاه ساردنیا به مصاف هم رفتند. دو تیم در حالی پا به میدان می گذاشتند که نراتزوری با 37 امتیاز در رده سوم و کالیاری با 14 امتیاز در رده هجدهم قرار داشت. این بازی یک فرصت بسیار خوب برای اینتر بود تا با کسب پیروزی، دوباره به صدر جدول برسد و از آتالانتا و ناپولی پیشی بگیرد. همچنین طبق معمول، سیمونه اینزاگی در بازی های سری آ به مهدی طارمی اعتماد نکرد و لژیونر کشورمان از روی نیمکت بازی را آغاز کرد. 

در نیمه اول نراتزوری سوار بر بازی بوود و حداقل می توانست یک گل به ثمر برساند، لائوتارو مارتینز یک فرصت استثنایی را از دست داد.

در نیمه دوم باستونی قفل دروازه میزبان را در دقیقه 53 گشود و لائوتارو مارتینز در دقیقه 71 گل دوم تیمش را زد و سپس در دقیقه 79، هاکان چالهان اوغلو، از روی نقطه پنالتی کار را تمام کرد تا اینتر با نتیجه سه بر صفر پیروز میدان شود و با 40 امتیاز به صدر جدول صعود کند.

همچنین مهدی طارمی از دقیقه 81 به جای مارکوس تورام وارد زمین شد. 

4416

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار