menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 آموریم  منچستریونایتد یک باشگاه بزرگ است اما اکنون تیم بزرگی نیست

آموریم: منچستریونایتد یک باشگاه بزرگ است اما اکنون تیم بزرگی نیست

پایگاه خبری فوتبالی- روبن آموریم سرمربی جدید شیاطین سرخ می‌گوید منچستریونایتد یک باشگاه بزرگ است اما اکنون تیم بزرگی نیست و او سعی می‌کند آنها را به سمت اوج هدایت کند.

به گزارش فوتبالی، یونایتد از زمان اخراج اریک تن‌هاگ در 7 آبان، پیشرفت کرده اما این پیشرفت هنوز چندان چشمگیر نیست. شکست 2-0 چهارشنبه مقابل آرسنال همراه با سایر نتایج، به این معنی است که آنها تنها یک پله در جدول لیگ برتر صعود کرده‌اند و پس از خروج تن‌هاگ، به رده سیزدهم رسیده‌اند.

آموریم که تیمش امشب شنبه (ساعت 21) میزبان ناتینگهام فارست است، پیش از این بازی گفت: این خیلی واضح است. ما باشگاه بزرگی هستیم اما اکنون تیم بزرگی نیستیم.

اما به گفته آموریم که در 21 آبان کار خود را به عنوان سرمربی یونایتد آغاز کرد، این بدان معنا نیست که باشگاه باید اهداف خود را دوباره تنظیم کند. او گفت که تاریخ باشگاه را می‌پذیرد به این معنی که خواسته‌ها همیشه بالا خواهند بود.

سرمربی قرمزهای شهر منچستر افزود: ما یکی از بهترین تیم‌های فصل جاری لیگ برتر نیستیم. ما باید این را به وضوح بگوییم و روی آن فکر کنیم. اما بر اساس تاریخ گذشته، باشگاه ما شاید بهترین باشگاه در لیگ برتر باشد. بنابراین اینجا ما مشکل داریم. ما باید روی جزئیات کوچک تمرکز کنیم، سپس به عنوان یک تیم پیشرفت خواهیم کرد.

آموریم در آغاز کار خود در اولدترافورد گفت که می‌خواهد بازیکنانش سخت کار کنند. بازیکنان یونایتد در چند سال گذشته با اتهامات کم‌کاری مواجه شده‌اند، در دوره‌ای پرتلاطم که باعث آمدن و رفتن تعدادی از مربیان شده است.

مسئله در حال حاضر، تعداد بازی‌هایی است که آنها انجام می‌دهند. آموریم دوران خود را در یونایتد با 11 بازی در 37 روز آغاز کرده است. در حالی که باشگاه قبلی او یعنی اسپورتینگ در همین مدت، تنها 7 بازی انجام داده است. فشردگی بازی‌ها در انگلیس، باعث می‌شود آمادگی جسمانی ایجاد نشود و تا زمانی که این اتفاق نیفتد، هواداران نمی‌توانند انتظار داشته باشند که تیمشان دوباره چالش‌برانگیز باشد.

آموریم گفت: اگر می‌خواهیم در لیگ برتر قهرمان شویم، باید مانند سگ‌های هار بدویم. حتی با بهترین ترکیب اولیه روی کره زمین، بدون دویدن، هیچ موفقیتی کسب نمی‌کنیم.


1033

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار