menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 توضیحات خلیلی درباره ماجرای سرقت از بازیکنان نونهال پرسپولیس

توضیحات خلیلی درباره ماجرای سرقت از بازیکنان نونهال پرسپولیس

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر آکادمی باشگاه پرسپولیس در خصوص سرقت از بازیکنان رده نونهالان این تیم گفت: سه نفر با سلاح سرد و گرم بازیکنان را تهدید کردند و گوشی‌های آنها را سرقت بردند.

به گزارش فوتبالی، محسن خلیلی مدیر آکادمی باشگاه پرسپولیس در گفتگو با برنامه فوتبال پایه از شبکه ورزش درباره سرقت از چند بازیکن نونهال این تیم هنگام خروج از محل تمرین گفت: متأسفانه این اتفاق ناگوار افتاد. بازیکنان در ایستگاه اتوبوس مقابل ورزشگاه کارگران منتظر وسیله نقلیه بودند که یک خودرویی جلوی انها می‌ایستد و سه نفر همراه با در اختیار داشتن سلاح سرد و گرم بازیکنان را تهدید می‌کنند و گوشی‌های آنها را سرقت می‌برند.

خلیلی افزود: در این اتفاق به یکی از آنها آسیب هم می‌رسانند ولی خدا را شکر حالشان خوب است. همان روز شکایت تنظیم کردیم و مسئولان مرتبط در حال پیگیری هستند.

او در واکنش به اینکه چرا تمرین رده نونهالان تا ساعت ۸ شب طول کشیده است یادآور شد: ساعت تمرین نونهالان با امیدها خیلی متفاوت است. بازیکن‌ها از مدرسه می‌آیند و زمان می‌برد. ما درگیر مشکل تعویض چمن هستیم. به خاطر همین زمان در آن روز مقداری دیر برای تیم بود. باید بگویم تا چند روز آینده به زمین چمن خودمان بر می‌گردیم.


7474

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار