menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

طعنه گواردیولا به سبک بازی تیم شاگرد سابقش

پایگاه خبری فوتبالی- منچسترسیتی و آرسنال در دیدار حساس هفته پنجم لیگ برتر انگلیس در برابر همدیگر قرار گرفتند که در پایان این مسابقه با نتیجه مساوی 2-2 به اتمام رسید.

به گزارش فوتبالی، دیدار بزرگ و حساس این هفته فوتبال انگلیس با تساوی به پایان رسید. دو تیم آرسنال و منچسترسیتی در ورزشگاه اتحاد شهر منچستر در برابر همدیگر صف‌آرایی کردند که در نهایت این بازی با تساوی پرگل 2-2 خاتمه یافت و امتیازات میان دو تیم تقسیم شد. اما نکته‌ای که باعث شد خیلی از بیننده‌ها از میکل آرتتا و تیمش انتقاد کنند، سبک تدافعی این تیم در نیمه دوم بود.

آرسنال در دقایق پایانی نیمه نخست گل برتری را با ضربه گابریل ماگالاییش به ثمر رساند، اما ده نفره شدن این تیم باعث شد تا میکل آرتتا در نیمه دوم تیمش را در محوطه جریمه خودی نگه دارد و به دفاع چندلایه رو بیاورد. این تاکتیک تا دقایق پایانی هم توانست جلوی گل خوردن از منچسترسیتی زهردار را بگیرد، اما در نهایت ضربه استونز در میان شلوغی محوطه جریمه آرسنال باعث شد تا توپچی‌ها 2 امتیاز حساس را در دقایق پایانی از دست بدهند.

پپ گواردیولا در پایان در واکنش به سبک بازی آرسنال گفت: "فرقی ندارد آن‌ها 10 نفره باشند یا 11 نفره و یا حتی 13 نفره. این بازی سبک فوتبال آرسنال است."

به نظر می‌رسد که پپ گواردیولا این جملات را به صورت طعنه به شاگرد سابق خودش گفته است، شاگردی که برخلاف او اصرار زیادی بر بازی تهاجمی ندارد و هر کجا لازم باشد تیمش را به فاز دفاعی فرو می‌برد.

1428

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار