پایگاه خبری فوتبالی- فدراسیون فوتبال آمریکا قبل از رفتن به سراغ مائوریسیو پوچتینو، چندین جلسه را با یورگن کلوپ برای سرمربیگری در این تیم داشته است.
به گزارش فوتبالی ، مطابق خبر وبسایت گل فدراسیون فوتبال آمریکا پیش از انتخاب مائوریسیو پوچتینو به عنوان سرمربی تیم ملی این کشور، چندین جلسه با یورگن کلوپ، سرمربی موفق و پیشین لیورپول، برگزار کرده است و این مذاکرات نشاندهنده تمایل جدی فدراسیون فوتبال آمریکا برای جذب یکی از برترین مربیان جهان بود.
یورگن کلوپ، که با لیورپول به موفقیتهای بزرگی همچون قهرمانی در لیگ برتر انگلیس و لیگ قهرمانان اروپا دست یافت، گزینهای بسیار معتبر برای هدایت تیم ملی آمریکا محسوب میشد. با این حال در نهایت این مذاکرات به نتیجه نرسید و کلوپ تصمیم گرفت تا به دوران استراحت خود ادامه دهد. پس از پایان مذاکرات با کلوپ، فدراسیون فوتبال آمریکا به سراغ مائوریسیو پوچتینو، سرمربی سابق تاتنهام و پاری سن ژرمن، رفت. پوچتینو نیز یکی از مربیان با سابقه و توانمند فوتبال اروپا است در نهایت هدایت آمریکای یک از میزبانان جام جهانی ۲۰۲۶ را برعهده گرفت و جانشین مربی پیشین این تیم شد.
۱۰۰۹
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

پیش از انتصاب پوچتینو؛ یورگن کلوپ گزینه اصلی هدایت یانکی ها بود
منبع: فوتبالی