menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 درباره میلاد زکی‌پور؛ نهمین استقلالی که از سپاهان به خانه برگشت

درباره میلاد زکی‌پور؛ نهمین استقلالی که از سپاهان به خانه برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- تا پیش از این فصل، 8 بازیکن سابقه جدایی از استقلال و پیوستن به سپاهان و بازگشت دوباره به استقلال را در کارنامه فوتبالی خود داشتند.  

به گزارش فوتبالی، حالا و پس از شروع فصل نقل و انتقالاتی لیگ بیست و چهارم، نهمین بازیکن نیز به این فهرست اضافه شد. میلاد زکی پور مدافع چپ 28 ساله پس از 4 فصل دوری از استقلال دوباره به این تیم بازگشت و در لیگ بیست و چهارم با پیراهن استقلال در رقابت‌ها حاضر خواهد شد.  

زکی پور در 4 فصل که برای استقلال به میدان رفت، موفق شد در 103 مسابقه در تمامی رقابت‌ها، یک گل بزند و 8 پاس گل بدهد. اما در طول 4 فصل دوری از استقلال که دو فصل آن را با پیراهن گل گهر سیرجان و دو فصل را با پیراهن سپاهان اصفهان در میادین حاضر شد موفق شد در طول 122 دیدار در تمامی رقابت‌ها با پیراهن این دو تیم، 4 گل و 17 پاس گل به ثبت برساند.  

او اما اولین بازیکنی نیست که از استقلال به سپاهان رفت و دوباره از سپاهان به استقلال بازگشت. پیش از او، مهدی رحمتی، حسین کاظمی، خسرو حیدری، هاشم بیک زاده، مجتبی جباری، فابیو جانواریو، رضا عنایتی و سجاد شهباززاده نیز این اتفاق را رقم زده بودند و زکی پور حالا نهمین نفری است که از سپاهان، به خانه باز می‌گردد.  

میلاد زکی پور اما این بار پس از بازگشت به جمع آبی پوشان پایتخت بعد از 4 فصل، با  استقلال متفاوتی روبه رو خواهد شد. از تیمی که او در آن به میدان رفت؛ تنها روزبه چشمی و سیدحسین حسینی باقی‌مانده‌اند و فرشید اسماعیلی، عارف غلامی، محمد دانشگر، مسعود ریگی، علی کریمی، مهدی قایدی، شیخ دیاباته و ارسلان مطهری بازیکنانی هستند که در زمان‌های مختلف استقلال را ترک کرده‌اند و او دیگر با آن‌ها در این تیم همبازی نخواهد بود.


7899

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار