menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 مطهری تا پایان فصل سکاندار موقت تراکتور

مطهری تا پایان فصل سکاندار موقت تراکتور

پایگاه خبری فوتبالی - به نظر حمید مطهری تا پایان فصل هدایت تراکتور را بر عهده داشت.

به گزارش فوتبالی، حمید مطهری نامی بود که کسی انتظار جانشینی وی به جای پاکو خمز را نداشت. مربی سابق تیم ملی که پس از طرح نام هایی نظیر قربان بردیف، کریستوفر کلمن، یورگن کلینزمن و… به عنوان دستیار اول سرمربی آینده توسط رسانه رسمی باشگاه تراکتور انتخاب شد.

مطهری که کار خود را با بازی جام حذفی مقابل ذوب آهن آغاز کرد و توانست قرمزها را به جمع هشت تیم نهایی برساند، در سه بازی بعدی خود در لیگ برتر هم باختی نداشته و بدون دریافت حتی یک گل به دو برد و یک تساوی رسیده است.

اما به نظر می رسد در فاصله سه هفته تا پایان لیگ برتر، شاهد سرمربی جدیدی در تراکتور نخواهیم بود و البته باشگاه تراکتور هم در نظر ندارد در حال حاضر مطهری را به عنوان سرمربی معرفی کند و این مربی با عنوان با مسئول فنی، فصل را با تی‌تی‌ها به پایان خواهد رساند.

در اطلاعیه باشگاه تراکتور از جلسه سالیانه سهامداران این تیم، در یک بند آمده که این مجمع به هیات مدیره باشگاه ماموریت ایجاد ثبات رویه و پیگیری موضوع تمدید و جذب بازیکنان و همچنین تعیین تکلیف وضعیت سرمربی در اسرع وقت برای آماده سازی جهت حضور در مسابقات فصل آتی را داده است.

لفظ «فصل آتی» نشان می دهد به احتمال بسیار بالا مطهری فصل کنونی را با تراکتور به پایان خواهد رساند و باید دید شرایط سرمربیگری نیمکت لرزان پرشورها برای فصل بعدی چگونه خواهد بود.


1997

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار