menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 دلیل امضا نکردن صورتجلسه توسط سرپرست استقلال چه بود

دلیل امضا نکردن صورتجلسه توسط سرپرست استقلال چه بود؟

پایگاه خبری فوتبالی- در جلسه هماهنگی دیدار استقلال و فولاد اجازه امضای صورتجلسه به سرپرست آبی‌ها داده نشد.

به گزارش فوتبالی، آتیلا حجازی با وجود انتخاب شدن به‌عنوان سرپرست تیم فوتبال استقلال، به دلیل صادر نشدن کارتش اجازه همراهی این تیم در بازی‌های لیگ را ندارد و هفته گذشته در دیدار با ذوب‌آهن نیز نتوانست روی نیمکت آبی پوشان بنشیند.

حجازی روز گذشته (یکشنبه) در جلسه هماهنگی دیدار استقلال و فولاد به‌عنوان نماینده آبی‌های پایتخت در جلسه حضور پیدا کرد اما به او اجازه امضای صورتجلسه داده نشد.

ناظر بازی با توجه به عدم صدور کارت سرپرستی آتیلا حجازی، حضور او در جلسه را قانونی ندانست و اجازه امضای صورتجلسه را هم به سرپرست آبی‌ها نداد. به این ترتیب و با توجه به حل نشدن مشکل حجازی، او امروز هم اجازه حضور روی نیمکت این تیم را نخواهد داشت مگر اینکه در ساعات باقی مانده اتفاق دیگری رخ دهد.

استقلال و فولاد خوزستان از ساعت 19:30 امروز (دوشنبه) در چارچوب هفته بیست و هفتم لیگ برتر در ورزشگاه‌ آزادی به مصاف هم خواهند رفت.

2636

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار