menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 شمشیربازی صاحب سهمیه تیمی المپیک پاریس شد

شمشیربازی صاحب سهمیه تیمی المپیک پاریس شد

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابر ایران که پیش از حضور در جام جهانی مجارستان فاصله خود با سهمیه تیمی المپیک را به حداقل رسانده بود به واسطه شکست ژاپن و ناکامی این تیم از صعود به جمع هشت تیم برتر، این سهمیه را برای خود قطعی کرد. 

به گزارش فوتبالی، این اولین سهمیه ورزش در سال ۱۴۰۳ و نخستین سهمیه تیمی ورزش ایران برای المپیک پاریس به حساب می آید. 

به واسطه سهمیه تیمی به دست آمده، شمشیربازی ایران چهار نماینده در المپیک پاریس خواهد داشت. سه ملی پوش اعزامی در بخش دیدارهای انفرادی هم شرکت می کنند. 

سهمیه تیمی شمشیربازی، بعد از مدال برنز علی پاکدامن دومین عیدی شمشیربازی در سال جدید به حساب می آید. مدال برنز پاکدامن شامگاه شنبه در بخش انفرادی جام جهانی مجارستان به عنوان نخستین مدال جهانی ورزش در سال جدید، کسب شد.

۹۰۹۸

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار