menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 سوپرلیگ دانمارک مانع بزرگ نام سوپرلیگ اروپا

سوپرلیگ دانمارک مانع بزرگ نام سوپرلیگ اروپا

پایگاه خبری فوتبالی- احتمال دارد نام سوپرلیگ اروپا به دلیل تشابه با سوپرلیگ دانمارک تغییر کند!

به گزارش فوتبالی، مطابق خبر وبسایت اسکای با مخالفت دانمارکی ها، سوپرلیگ اروپا باید به دنبال نام جدید برای این رقابت ها باشد سازمان سوپرلیگ دانمارک اعلام کرد که نام سوپر لیگ را به‌عنوان علامت تجاری خود در اتحادیه اروپا به ثبت رسانده است. رئیس لیگ دانمارک در این خصوص اشاره کرد که مدیران این لیگ همیشه مخالف تمایل باشگاه‌های بزرگ برای لیگ جدید اروپا بوده اند و معتقد هستند که راه باید برای ورود همه تیم ها به این تورنمنت‌ها باز باشد. آنها اعتقاد دارند فوتبال نباید یک فرصت بسته برای باشگاه‌هایی باشد که جرأت شرکت در یک رقابت آزاد را ندارند!

چندی پیش و به نقل از منابع اسپانیایی، سازمان سوپرلیگ اروپا تأیید کرده که با ۵۰ باشگاه مذاکره کرده و ۲۰ تیم پیشنهاد حضور در این مسابقات را پذیرفته‌اند و سران مسابقات معتقد هستند که برای شروع این تعداد کافی است. یکی از بنیانگذاران A22، طی مصاحبه‌ای با خبرگزاری فرانسه اعلام کرده است که هزینه اشتراک پرداختی برای تماشای سوپرلیگ حدود ۱۰ یورو خواهد بود.

پس از رای دادگاه به نفع سوپر لیگ اکنون بیگ سیکس لیگ برتر انگلیس مجدداً وارد مذاکره به این رقابت ها شدند.

۱۰۰۹

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار