menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 احتمال حضور شیمبا در شروع تمرینات تراکتور در تبریز

احتمال حضور شیمبا در شروع تمرینات تراکتور در تبریز

پایگاه خبری فوتبالی - احتمال دارد مهاجم سابق مس رفسنجان، روز یکشنبه در تمرینات تراکتور حضور یابد.

به گزارش فوتبالی، تراکتور پس از اتمام اردوی نیم‌فصل خود در ترکیه خبر از کنار گذاشتن زودهنگام رومل کیوتو مهاجم هندوراسی تازه خریداری شده خود داد. مهاجمی که از لحاظ بدنی آمادگی لازم را نداشت و این بازیکن توسط کادرفنی تی‌تی‌ها تایید نشد تا خیلی زود دیپورت شود.

تراکتور خبر از وجود بندهایی در قرارداد کیوتو بابت این جدایی داده و مدعی شده مهاجم خارجی جدید این تیم که در شرایط مسابقه قرار دارد، هفته آتی در تمرینات تراکتور در تبریز حضور خواهد یافت.

در همین راستا خبرگزاری تسنیم خبر از مذاکرات قرمزها با لوسیانو پریرا مهاجم برزیلی نیم فصل اول مس رفسنجان داده و مدعی شده مذاکرات با این بازیکن مثبت پیش رفته و توافقی با این بازیکن صورت گرفته است.

تمرینات شاگردان پاکو خمز پس از اتمام اردوی آنتالیا دو روز تعطیل شده و از روز یکشنبه دوباره آغاز خواهد شد که شنیده‌های خبرنگار فوتبالی روایت از این دارد که به احتمال بسیار زیاد مهاجم برزیلی ۴۰ ساله و قدیمی لیگ برتر از آغاز تمرینات مجدد پرشورها در تبریز حضور خواهد یافت و قرمزپوش می‌شود مگر اینکه اتفاق خاصی در این زمینه رخ دهد.


1997

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار