پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم ملی کره جنوبی در کنفرانس خبری قبل از بازی با عربستان، درباره لبخند جنجالیاش در دقایق پایانی بازی با مالزی، توضیح داد.
به گزارش فوتبالی، تیم ملی کره جنوبی در آخرین دیدار از مرحله گروهی رقابتهای جام ملتهای آسیا برابر مالزی به میدان رفت و در کمال ناباوری با این تیم به تساوی 3-3 رسید.
این تساوی از دو نظر بررسی شد. عدهای آن را خودخواسته میدانستند تا کره با این نتیجه از بازی با ژاپن فرار کند. گروهی دیگر هم اتفاقات بازی را که بسیار عجیب بود را اتفاق فوتبالی دانسته و اعتقاد داشتند این نمایش دراماتیک قابل برنامهریزی نبوده است.
مسالهای که باعث شد بحث خودخواسته بودن این نتیجه جنبه پررنگتری به خود بگیرد خنده یورگن کلینزمن بعد از این تساوی تلخ بود. کلینزمن همانطور که انتظار میرفت این مساله را تکذیب کرد و گفت که مشکلی برای بازی با ژاپن نداشته است. او در این مورد در جواب سوال خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی با عربستان گفت:«من هیچ قصد و نیت مشخصی نداشتم که بخواهم از رویارویی با ژاپن اجتناب کنم. هدفم صرفا این بود که به عنوان صدرنشین گروه به مرحله بعدی صعود کنیم.در جریان بازی برابر مالزی، ما 85 درصد مالکیت توپ را در اختیار داشتیم و فکر میکنیم نزدیک به 30 کرنر زدیم. با این حال، این نگرانی وجود داشت که نتوانیم بازی را آنطور که دوست داشتیم تمام کنیم. این واقعیت بود که من را به خنده انداخت.»
4326