پایگاه خبری فوتبالی - شهریار مغانلو با گلزنی در بازی دیروز به تنهایی در صدر جدول آقای گلی قرار گرفت.
به گزارش فوتبالی، سپاهان در یک بازی پرحاشیه و پر حرف و حدیث ، در سیرجان مقابل گلگهر شکست خورد تا از بهترین فرصت ممکن برای ایجاد فاصلهای مناسب با رقبای سرخابی خود باز بماند.
اما شاید تنها سپاهانی خوشحال در این بازی مهاجمی باشد که تک گل طلاییپوشان را به ثمر رساند و با اینکه این گل برای سپاهان چندان موثر نبود اما برای خود شهریار مغانلو ارزشی بالا داشت. مهاجم بلند قامتی که توانست در روز محرومیت رضا اسدی، خود را ۹ گله کرده و به تنهایی در صدر جدول آقای گلی لیگ برتر قرار بگیرد.
شهریار که فصل گذشته با ۱۴ گل زده آقای گل لیگ شده بود، سال جاری در شرایطی ۹ گل زده که هنوز یک هفته تا پایان مسابقات در نیمه ابتدایی بازیها مانده و مهاجم زنجانی میتواند حتی با دو رقمی کردن تعداد گلهایش به نیمفصل برسد و امیر قلعهنویی را مجبور کند که نام او را در فهرست مسافران قطر قرار دهد.
1997
