menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 جریمه مشروط استقلال خوزستان بعد از قعرنشینی مطلق

جریمه مشروط استقلال خوزستان بعد از قعرنشینی مطلق

پایگاه خبری فوتبالی - اعضای استقلال خوزستان پس از باخت به نساجی به کاهش ۵ درصد از قراردادشان جریمه شدند.

به گزارش فوتبالی، استقلال خوزستان باز هم نتوانست به اولین پیروزی فصل خود برسد و در بازی با نساجی در قائمشهر که به نوعی دوئل دو تیم پایین جدولی بود با یک گل شکست خورد تا به تنهایی و با ۴ امتیاز در قعر جدول حضور داشته باشد.

پس از این شکست مدیران استقلال خوزستان بالاخره واکنشی نشان دادند و این تیم با نظر مدیرعامل و اعضای هیات مدیره به کاهش ۵ درصد از قرارداد جریمه شد.

مدیرعامل استقلال خوزستان با اعلام این خبر از بازیکنان خواسته مسئولانه‌تر نسبت به وظیفه‌ای که با پوشیدن پیراهن این تیم دارند، کار را دنبال کنند.

نجفی در ادامه صحبت‌هایش مدعی شده قصد ندارد بازیکنان تحت فشار قرار گیرند و در صورتی که این تیم از سه بازی آتی خود برابر پرسپولیس، هوادار و مس رفسنجان ۵ امتیاز بگیرد، این جریمه بخشیده خواهد شد.

1997

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار