menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 آرسنال به دنبال دو پدیده برزیلی باشگاه فلومیننزه

آرسنال به دنبال دو پدیده برزیلی باشگاه فلومیننزه

پایگاه خبری - طبق ادعای رسانه‌های برزیلی، آرسنال به دنبال جذب دو بازیکن باشگاه فلومیننزه برزیل است.

به گزارش فوتبالی ، ادو گاسپار از طرف باشگاه آرسنال  در طی هفته جاری تمرینات تیم برزیلی فلومیننزه را از نزدیک تماشا کرده‌ تا عملکرد دو بازیکن جوان این تیم را زیر نظر بگیرد. گفته می شود آرسنال به آندره دفاع وسط تیم فلومیننزه که قابلیت بازی در پست هافبک دفاعی را نیز دارد علاقه‌مند است و سعی خواهد کرد در رقابت برای خرید این بازیکن از دیگر تیم انگلیسی یعنی لیورپول پیشی بگیرد. به جز آندره، آرسنال به بازیکنان دیگری نیز از تیم برزیلی علاقه دارد که این بازیکن کاوا الیاس مهاجم جوان باشگاه فلومیننزه است.

آندره در رقابت های این فصل سری آ برزیل  نقش کلیدی در تیم فلومیننزه ایفا کرده و در تابستان گذشته برای اولین بار به تیم ملی برزیل هم دعوت شد. کاوا الیاس مهاجم تیم برزیلی نیز طبق گفته کارشناسان از خوش آتیه ترین بازیکنان جوان فوتبال برزیل در سال های اخیر بوده است. این مهاجم جوان و ۱۷ ساله در دو بازی که برای تیم زیر ۱۷ سال برزیل انجام داده موفق به ثبت ۴ گل شده و آینده درخشانی برای او پیش بینی می شود. آرسنال در گذشته نیز بازیکنان برزیلی موفق زیادی مثل گیلبرتو سیلوا، ادو و چندین بازیکن دیگر را در ترکیب خود داشته و در حال حاضر نیز ۳ بازیکن تیم ملی برزیل یعنی گابریل ژسوس ،‌ گابریل مارتینلی و گابریل ماگالاش در ترکیب این تیم حضور دارند.

۱۰۰۹

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار