menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 بدشانسی قل پورحمیدی همچنان ادامه دارد

بدشانسی قل پورحمیدی همچنان ادامه دارد

پایگاه خبری فوتبالی - برخلاف حسین پورحمیدی، برادر دوقلوی‌ وی همچنان روزهای خوبی را در لیگ‌ برتر تجربه نمی‌کند.

به گزارش فوتبالی، شاید بدشانس‌ترین بازیکن استقلال خوزستان در بازی با پیکان حسن پورحمیدی دروازه‌بان این تیم باشد. سنگربانی که پس از بازی در در هفته دوم مقابل آلومینیوم اراک و اشتباه بزرگی که مقابل این تیم داشت، نیمکت‌نشین فرزین گروسیان بود و پس از مدت‌ها به وی در ترکیب اصلی بازی رسید.
درحالی که حسن پورحمیدی تا دقایق آخر بازی دروازه‌اش را بسته نگه داشته بود، این سامان نریمان‌جهان بود که با گل دقیقه ۹۰ خود تمام رشته‌های پورحمیدی را در یک ثانیه پنبه کرد تا استقلال خوزستان پنجمین بازی متوالی خود را هم با باخت پشت سر بگذارد.

این درحالی است که برادر دوقلوی حسن پورحمیدی در تراکتور با وجود بدبیاری در ابتدای لیگ برتر، این روزها در اوج قرار دارد و دیروز موفق به ثبت چهارمین کلین‌شیت پیاپی خود شد ولی گویا بدشانسی برای برادر دو قلو این بازیکن همانند ابتدای فصل همچنان ادامه دارد.

1997

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار