menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 پرسپولیس قید شکایت از استقلال را زد

پرسپولیس قید شکایت از استقلال را زد

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه پرسپولیس در جریان پیشنهاد استقلال به بیرانوند یا به اصطلاح اغوای بازیکن قصد داشت از این باشگاه شکایت کند که از این کار منصرف شد.


به گزارش فوتبالی، در ماجرای پُرتنش فسخ قرارداد علیرضا بیرانوند با سرخپوشان و مذاکره این بازیکن با استقلال، مدیران باشگاه پرسپولیس قصد داشتند به‌دلیل اغوای بازیکن تحت قرارداد آنها علیه باشگاه استقلال به کمیته وضعیت شکایت کنند، اما در جدیدترین تصمیم، سرخ‌های پایتخت از این شکایت صرف‌نظر کردند.



باشگاه پرسپولیس که پس از کش‌و‌قوس فراوان بار دیگر با علیرضا بیرانوند قرارداد امضا کرد، با توجه به کناره‌گیری حجت کریمی از مدیرعاملی باشگاه استقلال و جدایی چند تن از مدیران این باشگاه دیگر قید شکایت از آبی‌پوشان را زده‌اند و این پرونده را پیگیری نخواهند کرد.


1999

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار