menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 مهاجم سابق پرسپولیس به لیگ اندونزی رفت

مهاجم سابق پرسپولیس به لیگ اندونزی رفت

پایگاه خبری فوتبالی- براندائو مهاجم سابق پرسپولیس به مادورا یونایتد اندونزی پیوست.

به گزارش فوتبالی، جونیور براندائو برزیلی با امضای قراردادی به تیمی در لیگ اندونزی پیوست. 

جونیور براندائو در زمان حضور گابریل کالدرون آرژانتینی راهی پرسپولیس شد و تنها ۵ بار در لیگ برتر و یک بار در جام حذفی برای پرسپولیس بازی کرد و در نهایت با ۶ بازی و بدون گل زده پرسپولیس را ترک کرد تا در فهرست تقریبا طویل مهاجمان خارجی بی‌کیفیت پرسپولیس قرار گیرد.

در سال ۲۰۱۸ او به باشگاه لودوگورتس پیوست ولی در ادامه به چنیدن باشگاه مانند گویاس، پرسپولیس، اتلتیکو، ریو آوه و CRB قرض داده شد و عملکرد خوبی در گلزنی نداشت.

جونیور براندائو که با عقد قراردادی ۵٧٣ هزار دلاری (بیش از ۶ میلیارد تومان) به پرسپولیس آمده بود، حتی گابریل کالدرون را نیز ناامید کرد و این مربی بعد از فسخ قرارداد اعلام کرد «من کیفیت او را تضمین نکرده بودم چون هیچ‌کس نمی‌تواند کیفیت بازیکنی را تضمین کند. جونیور گزینه نهم ما بود و با بودجه کم باشگاه نمی‌توانستیم بازیکن بهتری جذب کنیم».

2636

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار